Logo

Ne place să facem lucruri diferite.
Ducem transportul de călători la nivelul următor.

Îți punem la dispoziție serviciul de transport privat câtre cele mai importante aeroporturi sau destinații din țară sau Europa.


  • Transfer aeroport
  • Transfer privat de persoane
  • Închirieri auto
  • Închirieri motociclete
  • Închirieri limuzine
  • Închirieri mașini de epocă
  • Transport frigorific și mărfuri generale


Fie că vrei să pleci singur(ă) sau în grup organizat, îți putem pune la dispoziție soluții de transport cu autoturisme și microbuze dotate cu tehnolgie nouă, confortabile și sigure.

Serviciul de transport privat îți este destinat chiar dacă ai nevoie de o mașină pentru câteva ore sau zile.

SUNTEM...

Tineri, entuziași. Punem accent pe acele mici gesturi care te fac să zâmbești.

Întodeauna responsabili și atenți la nevoile clienților noștri.

Deschiși la sugestii. Oricând ascultăm ce vrei să ne transmiți și promitem să facem tot ce putem să îmbunătățim serviciile oferite.

OFERIM...

Servicii de calitate.

Confort. Știm că e important să ajungi relaxat la destinație ca să poți bucura de locul în care ajungi sau de oamenii pe care îi întâlnești.

Bucurie. Zâmbetul e contagios. Starea de bine este starea naturală pe care încercăm să o transmitem clienților noștrii.Confort și sigurantă. Nu lăsăm nimic la voia întâmplpării. Ridicăm standardele și evoluăm împreună.

Toate autoturismele din parcul nostru sunt inspectate periodic, pentru ca nici o problemă de ordin tehnic să nu survină în timpul călătoriei.

De asemenea sunt monitorizate prin gps pe tot percursul călătoriei, orice client poate solicita un raport asupra transportului, în ceea ce privește ora de pornire, ora de sosire la destinație și viteza de deplasare a autoturismului, precum și locația exactă a autoturismului.

Șoferii sunt de asemenea instruiți și au experiență în transportul de persoane. Au o ținută elegantă, costum, cămașă, cravată.

Pe tot parcursul călătoriei, pasagerii au la dispoziție în mod gratuit apă minerală sau plată, iar la călătoriile care depășesc trei ore, beneficiează de o gustare.

Plata serviciilor noastre se poate efectua prin virament bancar, cash sau card la sediul nostru sau chiar în autoturism.