Condiții de închiriere auto

Vă garantăm cele mai bune servicii de închirieri!

Asigurările

Închirierea autoturismului include asigurarea obligatorie de răspundere civilă și asigurare FULL CASCO (incluzând avarii și furt intern). Clientul este responsabil pentru toate daunele dacă acestea au fost căuzate de:

  • a). Conducerea autovehicului sub influenta alcoolului sau a drogurilor;
  • b). Sustragerea de la testarea alcoolemiei de câtre organele in drept;
  • c). Folosirea autovehicului în scopuri ilicite/ilegale (ex: furt, jaf, transport ilegal de bunuri sau obiecte, etc.)
  • d). Dacă autoturismul este condus de persoane neautorizate (sub limita de vârsta acceptată, nedeclarate și nenominalizate în contractul de închiriere, etc);
  • e). Dacă actele autoturismului și cheile au fost lăsate în mașină în momentul furtului;
  • f). Neprezentarea la Organele de Poliție în caz de orice avarie survenită autoturismului în timpul închirierii, pentru obținerea Procesului Verbal (în care să fie specificată și alcoolemia), precum și autorizația de reparație.

În cazurile menționate mai sus, clientul se obligă să plătească integral contravaloarea avariilor produse.

Documente necesare

Permisul de conducere național/internațional, pașaportul sau cartea de identitate valabile.

Plata

Se acceptă plată cash sau card. La începutul închirieri i se va achita contravaloarea acesteia după caz, precum și o garantie de 150 EURO indiferent de grupa de închiriere solicitată. Garanția va fi restituită la restituirea autoturismului în cazul în care autoturismul se restituie în aceeași stare tehnică și optică în care a fost preluat.

Preluare - Predare

Autoturismul este preluat de client cu rezervorul plin, curată și în stare perfectă de funcționare, urmând a fi predat în aceeași stare. Nu se acceptă nici un fel de reparații sau intervenții la autovehicul pe perioada de închiriere, clientul fiind obligat să anunțe de urgență agentul de închirieri, care se obligă să ia măsuri de depanare auto sau orice tip de intervenție. Marca anvelopelor va fi verificată la predarea autoturismului cât și la preluarea lui, înlocuirea lor de câtre client fiind interzisp, în caz contrar se va taxa conform valorilor din listă.
Masina este echipata cu: cheie masină, triunghi reflectorizant, certificat de înmatriculare, radiocasetofon, roată de rezervă, manivela, cric.

Tarife

Tarifele sunt exprimate in EURO/zi, incluzând o limită de 500 km/zi. Depăsirea celor 500km/zi se taxează suplimentar cu 0.1 EURO/km. Perioada minimă este de 24 ore, acceptandu-se o întârziere de maxim 2 ore. După depășirea acestui interval se va taxa încă o zi de închiriere.

Taxa Suplimentara

În cazul pierderii cheilor sau actelor mașinii se va aplica o taxă de 100 EURO + TVA.

Trecerea frontierei

Trecerea frontierei ROMÂNIEI este permisă fiind obligatorie solicitarea în prealabil permisiunea de a circula în afara granițelor ROMÂNIEI. Pentru închirierea în afara granițelor se practică alte tarife decât cele din listă.

Vârsta

Vârsta minimă pentru închiriere de autoturisme este de 21 ani, a permisului de conducere de 2 ani.